Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-28@21:05:01 GMT

پنجهزار ایستگاه در کشور میزان گرمایش را رصد می کنند

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۶۳۸۱۷

پنجهزار ایستگاه در کشور میزان گرمایش را رصد می کنند

به گزارش ایرنا ، مسعود حقیقت روز سه شنبه در آیین رونمایی از سامانه هوشمند تهک و نیز پروژه نخستین دستگاه هوشمند آب و هواشناسی کشور در رفسنجان اظهار کرد: ما انسانها هرساله دمای کره زمین را با روشن کردن چوب و زغال، بخاری، ایجاد کارخانه ها و امثال اینها افزایش می دهیم به طوری که در ایران طی سالهای اخیر 0.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 تا 1 درجه افزایش دما داشتیم.
وی تصریح کرد: می توان با هم افزایی به سمتی برویم که دانش کشاورزی را گسترش دهیم و از بروز خسارتها و نابهنجاری هایی که سالهاست به بخش کشاورزی وارد می شود نیزجلوگیری کرد.
وی افزود: تهدید خشکسالی در کمین کشاورزی است و اگر دستگاههای بهینه سازی آب ایجاد نشود در آینده نه چندان دور کشاورزی نابود خواهد شد.
حقیقت بیان کرد: یکی از جنبه های تأثیر گذار بر کشاورزی گرما است که نباید دمای زمین افزایش یابد.
وی ادامه داد: اطلاعات هواشناسی در باغبانی، اصلاح نباتات، جنگلها، مراتع و ... که در امر تولید مواد غذایی نقش دارند اثربخش است.
وی با اشاره به اینکه می توان 97 درصد از مواد غذایی و پروتئینی را با مدیریت صحیح و هم افزایی در کشور خودمان تولید کرد اظهار داشت : سازمان هواشناسی کشاورزی مرجع تولید دانش و سازمان جهاد کشاورزی متولی بخش کشاورزی است که هم افزایی در این دو فرایند می تواند به نفع جامعه باشد.
وی با بیان اینکه کمیسیون هواشناسی کشاورزی در سازمان جهانی هواشناسی با هدف نشان دادن اهمیت دانش کشاورزی تشکیل شده گفت: در سطح ملی و استانی در بخش های کشاورزی اقداماتی جهت بهبود وضعیت کشاورزی در دست است لذا 409 ایستگاه هواشناسی کشاورزی در سطح کشور فعالیت دارد.
وی خاطرنشان کرد: برای رفع مشکلات حوزه کشاورزی از سال 93 نیز سامانه تهک ( توسعه هواشناسی کاربردی) در استانهای کشور راه اندازی شده که تاکنون بطور دستی بوده و امروز سه شنبه این سامانه هوشمند تهک بطور پایلوت در رفسنجان رونمایی شد.
حقیقت خاطرنشان کرد: کشاورزان می توانند در سامانه تهک اطلاعات خود و اراضی کشاورزی خود را ثبت کنند و در زمان بحرانهایی نظیر سرمازدگی، گرمازدگی، باد و طوفان ودیگر بلایای طبیعی خدماتی از جمله ایجاد دود در زمینها، مهپاشی و دیگر خدمات را جهت جلوگیری از بروز خسارات ناشی از این بحرانها توسط کارشناسان دریافت کنند.
*** فعالیت 33 شرکت و هسته فناورزی در مرکز رشد دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان
رئیس مرکز رشد دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان هم در این نشست بیان کرد: این مرکز دارای 33 شرکت و هسته فناوری است.
حسین کاظمی افزود: اختراعاتی که ثبت و به مرحله تولید انبوه می رسد و استفاده آنها در داخل و صادرات آنها به کشورهای خارجی اتفاق می افتد مربوط به شرکت ها و هسته های فناوری است که در مراکز رشد بر اساس دانش علمی فعالیت دارند.
وی بیان کرد: شرکت کاوشگران آب نیز که نخستین دستگاه هوشمند هواشناسی و آب را طراحی و تولید کرده است از چند سال پیش فعالیت خود را تحت نظر اساتید مجرب دانشگاه ولیعصر (عج) آغاز کرده و این دستگاه هوشمند مورد استقبال کشاورزان و مسئولین جهاد کشاورزی قرار گرفته است.
کاظمی تصریح کرد: در مرکز رشد ایده از دانشجویان و حمایتهای علمی و آموزشی و مشاوره ها از ناحیه اساتید دانشگاه به ایده پردازان ارائه می شود تا ایده ها تجاری سازی و تبدیل به محصولاتی شوند که در جامعه بسیار کاربرد دارند ضمن اینکه قبلا شرایط برای ایده پردازان آسان نبود و در حال حاضر ایده های دانشجویان ارزیابی و رفع مشکل می شود.
براساس این گزارش مطالعات، طراحی و ساخت این دستگاه به مدت چهارسال توسط 30نفر از پژوهشگران و دانشجویان دانشگاه ولیعصر رفسنجان و با هزینه 900میلیون تومان انجام گرفته است.
این دستگاه به همت محققان دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان طراحی و ساخته شده و برای نخستین بار در کشور رونمایی شده است.
با توجه به وجود بحران آب و کمبود منابع آبی، بارندگی کم و تبخیر زیاد آب و همچنین افت سطح سفره های زیرزمینی آب در این شهرستان و در کنار این معضلات، بروز سرمازدگی و گرمازدگی های دو سال اخیر ، می طلبید در رفع این معضلات دستگاهی طراحی شود.
شهرستان رفسنجان با بیش از 80 هزار هکتار یاغات پسته اقتصادش بر پایه این محصول صادراتی قرار دارد.
رفسنجان بیش از 311 هزار نفر جمعیت است و در 110 کیلومتری کرمان قرار دارد.
7433/ 5054
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۶۳۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین

به گزارش قدس خراسان، علیرضا دلبری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جغتای گفت: در پی نارضایتی فعالان بخش کشاورزی مبنی بر اختصاص سهمیه سوخت اداوات کشاورزی و به کمک فناوری نوین و یک شرکت فناور و نصب نرم افراز میزان کارکرد (jps) که میزان ساعت کارکرد وسیله و قدرت موتور و میزان فشاری که برای انجام کار تحمل می‌کند سنجیده می‌شود و براین اساس سهمیه سوخت تراکتور طبق جدول محاسبه واختصاص می‌یابد.
مدیر عامل شرکت فناور و طراح فناوری هم گفت: که به جز اعلام میزان ساعت کارکرد وسیله درصورتی که در وضعیت سیستم سیم کشی و برق ویا فشار روغن و احتمالاً سرقت باطری توسط این نرم‌افزار پیامکی به تلفن همراه مالک تراکتور ارسال می‌شود تا مالک در صدد رفع مشکل براید.
سید مرتضی میرزایی افزود: ضمن اینکه با توجه به اعلام مشکل به مالک در جهت افزایش هزینه‌های خرابی تراکتورو در صورت سرقت ان با ردیابی محل انتقال تراکتور به مالک اعلام می‌شود.
مدیر عامل شرکت فناورگفت: ضمن اینکه در اینده باید تمامی ادوات کشاورزی به منظور جلوگیری از قاچاق سوخت و رعایت عدالت در توزیع سوخت کشاورزی به این سامانه ونرم‌افزار متصل شوند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

دیگر خبرها

  • مدیریت ششم تکمیل خط ۶ و ۷ است سال گذشته ایستگاه های مهمی در این دو خط راه اندازی شد
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • هجوم ملخ‌ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی رفسنجان از ۹ اردیبهشت
  • گچساران ایستگاه اصلی تولید بذر در منطقه گرمسیری و نیمه گرمسیری
  • گردوغبار آسمان شهر‌های جنوب آذربایجان‌غربی را فرا گرفت
  • انتقال آب به اراضی روستای رحیم آباد شهرستان کیار
  • تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین
  • ۵ مصدوم در سه حادثه ترافیکی در قزوین