Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ؛  حسن رنجبر کریمی رئیس دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان گفت: منطقه خنامان از مناطق محروم این شهرستان است که با کمک اهالی منطقه، سه سال است که طرح زعفران کاری را در سه هکتار انجام می‌دهد.

وی تصریح کرد: در این مدت ۲ کیلوگرم محصول زعفران از مزارع زیر کشت خنامان برداشت شده و این طرح در این منطقه در حال توسعه است، ضمن اینکه مجوز گلخانه کشت سبزی نیز در این منطقه صادر و گلخانه‌ها احداث شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: همچنین در شاهزاده عباس رفسنجان نیز ۲ استخر پرورش ماهی احداث شد و در حال حاضر ۵۴ هزار قطعه ماهی در آن در حال پرورش است که در آینده نزدیک برداشت و به بازار عرضه خواهند شد.

وی افزود: در روستای مانی از توابع سرچشمه نیز یک هکتار زعفران کاری توسط دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان انجام شده و در شهرک مجتمع مس سرچشمه هم طرح زعفران کاری و کشت گل محمدی در حال اجرا و توسعه است.

رنجبر کریمی گفت: سند راهبردی دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان در حال تدوین است تا واحد‌های سازمانی نقاط ضعف را رفع و نقاط مثبت را تقویت کنند و ۸۵ درصد شاخص‌ها تعیین و تعریف شده و تا شهریور ماه سند راهبردی پنج معاونت دانشگاه مشخص می‌شود.

وی بیان کرد: در زمینه آموزشی نیز دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان در ۹۹ رشته و مقاطع مختلف تحصیلی دانشجو می‌پذیرد و ۲۰ درصد از دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی هستند.

وی با اشاره به اینکه اگر کمک خیرین نبود ساختمان دانشگاه ولیعصر (عج) احداث نمی‌شد گفت: ۱۲ خیر از جمله حاج شیخ محمد هاشمیان، حاج محمد فروتن، حسین امین، رمضانی، محمد غلامرضایی، دکتر تجدد، پری شمسی، مرشدی و مرعشی خیرین دانشگاه هستند.

دانشگاه ولیعصر رفسنجان در حال حاصر حدود ۹ هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی را دارد.

انتهای پیام/س

اجرای چند طرح اقتصاد مقاومتی در دانشگاه ولیعصر رفسنجان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی اقتصاد مقاومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۵۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۵۶ ایل و طایفه مستقل در ایران زندگی کوچندگی دارند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل مهدی میزبان، در دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر که در جعفرآباد مغان برگزار شد، اظهار کرد: جمعیت عشایری کشور ۲۵۱ هزار خانوار با یک‌ میلیون ۱۰۰ هزار نفر است که این قشر زحمت کش، نقش بسیار تاثیرگذاری در تولید دارند.
وی افزود: عشایر با تشکیل ۱.۴ درصد جمعیت کشور، ۲۵ درصد گوشت‌ قرمز و ۳۵ درصد صنایع‌دستی کشور را تولید می‌کنند.معاون توسعه و امور زیربنائی سازمان امور عشایر کشور عنوان کرد: سازمان امور عشایر ایران دو وظیفه اصلی خدمات‌رسانی به عشایر و هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی برای پیگیری مطالبات عشایر را انجام می‌دهد.

میزبان بیان کرد: باید به ظرفیت‌های فرهنگی، هنری، هویتی، اقتصادی و اجتماعی عشایر توجه شود و آنها را به ثبت برسانیم.وی با اشاره به اینکه این جشنواره طی دهه‌ها برگزاری به صورت ملی، تبدیل به یک جشنواره بین‌المللی شد و این دومین دوره بین المللی آن است، تصریح کرد: نیاز است در سال‌های آینده کنگره ملی عشایر و کنگره عشایر شاهسون در منطقه مغان برگزار شود.
میزبان گفت: برگزاری این جشنواره برای همکاری‌های بین دستگاهی و مدیریت کوچ عشایر طراحی شده و مجموعه‌ای از آداب و رسوم و فرهنگ و هنر عشایر در آن به نمایش گذاشته می‌شود که نقش ترویجی و هویتی برای جوانان نیز دارد.
وی ادامه داد: عشایر مغان به‌عنوان ممتازترین مرزداران در شمال غربی کشور هستند که متاسفانه مستندات فرهنگی قابل توجه‌ای در این حوزه انتشار داده نشده است.
معاون توسعه و امور زیربنائی سازمان امور عشایر کشور اذعان کرد: برندهای زیادی در حوزه عشایر در کشور وجود دارد و لازم است برندهای پنیر در منطقه مغان که از طریق دام عشایر تهیه می‌شود با نام عشایر شاهسون برندسازی شود.
وی یادآور شد: شاهسون‌ها در حکومت صفوی که بعد از ساسانیان اولین حکومت ملی در ایران را بوجود آوردند، نفش ممتازی داشتند.میزبان افزود: مسکن عشایر شاهسون تحت عنوان "آلاچیق" در کشور مطرح است اما شاهسون‌شناسی در تحقیقات و پژوهش‌های دانشگاهی جایگاه چندانی ندارد که در این زمینه باید فرهنگ دوستان و محققین و علاقه‌مندان منطقه کار کنند.

دیگر خبرها

  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • اجرای طرح هویتی در خیابان معلم
  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • هجوم ملخ‌ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • ۶۵۶ ایل و طایفه مستقل در ایران زندگی کوچندگی دارند
  • اعتقاد عملی به اقتصاد مقاومتی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است
  • اجرای نمایش عروسکی«استخوان ماهی جادویی» برای کودکان رفسنجانی