Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در آیین انعقاد تفاهم نامه ایجاد و راه اندازی مرکز نوآوری و شتابدهی شهید ستاری رفسنجان در محل سالن شهدای دانشگاه ولیعصر رفسنجان اظهار کرد: در آستانه سومین سالگرد وفات آیت الله هاشمی رفسنجانی هستیم که باید اندیشه‌های این عالم ربانی که در راستای توسعه کشور ارائه می‌شد و کاربردی بود مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در حوزه‌های کشاورزی رفسنجان هم استارت آپ‌های فوق العاده‌ای در دانشگاه این شهر وجود دارد هم شرکت‌های خوبی از اساتید تشکیل شده که محصولات خود را عرضه می‌کنند.

معاون رئیس جمهوری تصریح کرد: دانشگاه ولیعصر رفسنجان رشد قابل توجهی داشته، اما در حوزه فناوری کمبود جدی را داریم البته بیشتر این امکانات کمبود‌های فکری و فرهنگی است و معتقدم اگر تفکرات را درست کنیم بقیه زیرساخت‌ها به خوبی در اینجا در دسترس است.

او گفت: رفسنجان شهرستانی است که از داخل خودش زایش اتفاق می‌افتد که این مهم در حوزه کارآفرینی بسیار حایز اهمیت است.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری تصریح کرد: مرکز نوآوری و شتابدهی شهید ستاری در رفسنجان با همکاری مجتمع مس سرچشمه، دانشگاه ولیعصر و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به زودی راه اندازی می‌شود.

او افزود: ما هم کمک خواهیم کرد تا همه این شرکت‌های دانش بنیان به طور متمرکز تا چند ماه آینده در یک مکان جدید مشغول به کار شوند همچنین اگر صندوق ملی فناوری در کرمان بتواند کمک‌های مالی را تأمین کند و قادر نیست، صندوق دیگری را مأمور کنید تا با استقرار دفترآن در رفسنجان، اعتبارات لازم را جذب کند.

ستاری خاطرنشان کرد: شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کود و سموم در رفسنجان بسیار پیشرفت داشته اند؛ باید یک اتفاق جدی در قالب برنامه کوتاه و بلند مدت در نظر داشته باشیم تا اتفاقات جدیدی رقم بخورد.

رئیس دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان هم در این آیین با اشاره به اینکه بیش از ۸۰ شرکت فناور در رفسنجان فعالیت می‌کنند بیان کرد: از این تعداد ۹ شرکت دانش بنیان هستند.

حسن رنجبرعسکری تصریح کرد: از این شرکت‌ها دستاورد‌های خوبی به دست آمده که برخی از این محصولات به مرحله تولید هم رسیده اند و تعدادی هم باید حمایت شوند؛ ایجاد مرکز نوآوری و شتابدهی که در ۳۲ هزار متر مربع زمین قرار است احداث شود آینده خوبی در حوزه فناوری شهرستان رقم خواهد خورد.

انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: معاونت ریاست جمهوری اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۹۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری سالانه روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری پیش از ظهر امروز در محل این معاونت برگزار شد.

وی در این نشست به سوالات خبرنگاران رسانه های مختلف در خصوص شرکت‌های دانش‌بنیان، تسهیلات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به اکوسیستم فناوری و نوآوری پاسخ داد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور از رشد صد درصدی دانش‌بنیان ها در بورس تا پایان سال خبر داد و گفت: علم و فناوری، استفاده از این تکنولوژی ها دوبال عملیات صادق بودند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری سالانه روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری پیش از ظهر امروز در محل این معاونت برگزار شد.

وی در این نشست به سوالات خبرنگاران رسانه های مختلف در خصوص شرکت‌های دانش‌بنیان، تسهیلات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به اکوسیستم فناوری و نوآوری پاسخ داد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درخصوص حضور شرکت‌های دانش بنیان در بورس گفت: تاکنون ۱۰۸ شرکت در بازار سرمایه حضور دارند کا تا پایان سال رشد صد درصدی خواهند داشت.

وی با بیان اینکه شرکت‌هایی که وارد بورس می‌شوند سوابقی دارند، گفت: این شرکت‌ها باید امنیت داشته باشند و بحث جدی فنی دارند که وارد بورس شده اند، گفت: این شرکت‌ها امید به رشد و افزایش سرمایه مردم را دارند، اما هیچ لزومی ندارد که شرکتی برای ورود به بورس مورد تایید معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری قرار بگیرد

وی ادامه داد: برای شرکت‌هایی که مسائلی مستقیما با ابعاد حکمرانی داشته و داده‌های کلان مردم را در اختیار دارند و بحث امینت ملی مطرح می‌شود را توسط کارگروهی در معاونت ارزیابی می‌کنیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور ادامه داد:به همین دلیل این کارگروه وضعیت شرکت‌های متقاضی برای ورود به بورس را بررسی می‌کند تا داده‌های مردم و سرمایه گذاری‌های آنان را حفظ کند.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه خوشبختانه ایجاد بازار تخصصی در بورس و شاخص‌های ویژه نماد دانش بنیان تعریف شد، گفت: بناست که تا پایان سال حضور دانش بنیان‌ها در بازار بورس رشد صد درصدی خواهند داشت.

وی در بخش دیگری از سخن خود به عملیات وعده صادق اشاره کرد و گفت: عملیات وعده صادق دو بال داشت؛ علم و فناوری و شجاعت و تدبیر در استفاده از علم و فناوری دوبال وعده صادق بود.

ادامه دارد...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • دانشگاه‌های ایران اجازه ورود نیرو‌های امنیتی به دانشگاه را نمی‌دهد
  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد