Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان گفت: ۷۰ شرکت دانش بنیان در مرکز رشد این دانشگاه قرار دارند که جهت پیشگیری از شیوع بیماری کرونا وارد عمل شده و تولیداتی را در دستور کار خود دارند.

دکتر حسن رنجبرعسکری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری  شبستان از رفسنجان بیان کرد: کرونا نوعی ویروس خطرناک و در حال شیوع گسترده است و با کسی شوخی ندارد و در کمین سلامتی افراد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

 

رئیس دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان ادامه داد: بهتر است مردم توصیه های پزشکان و متخصصان و مسئولین را مورد توجه قرار دهند و ضمن رعایت مسائل بهداشت فردی و اجتماعی در خانه بمانند که بهترین مکان برای دور ماندن از این ویروس است.

 

 

 

رنجبرعسکری تصریح کرد: برای مقابله با این ویروس محصولاتی نیاز است که 4 شرکت دانش بنیان از 70 شرکت در مرکز رشد دانشگاه ولیعصر رفسنجان اعلام آمادگی تولید محصولاتی از جمله ژل ضدعفونی کننده دست، اسپری ضدعفونی کنند، ماسک کربنی و مواد اولیه از جمله الکل را کردند.

وی اعلام کرد: از روز گذشته یکی از این شرکت ها به تولید روزانه 500 عدد ژل ضدعفونی کننده دست هرکدام 100 سی سی پرداخته است و سه شرکت دیگر هم از فردا کار تولید محصولات ذکر شده را آغاز خواهند کرد.

 

 

 

این مسئول گفت: محصولات تولید شده در اختیار دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان قرار خواهد گرفت تا در داروخانه ها، مراکز بهداشتی و درمانی و بیمارستان ها توزیع و به دست مردم برسد.

رنجبرعسکری بیان کرد: به این شرکت ها که در راستای رفع نیاز های مردم در مبارزه با ویروس کرونا وارد عمل شدند بودجه برای حمایت از این شرکت ها، اختصاص می یابد.

 

پایان پیام/605

منبع: شبستان

کلیدواژه: تولید ماسک رفسنجان ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۸۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد که برای اولین بار در جهان توسط این شرکت ایجاد شده است و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در جریان است.

بر اساس این گزارش، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا از سال ۱۳۸۹ در پارک فناوری پردیس مستقر است و درزمینه تولید مواد نانو ساختار فعالیت دارد. این شرکت در بیست و یکمین اجلاس سالانه پارک فناوری پردیس توانست به عنوان شرکت برتر در حوزه توسعه فناوری و خلق نوآوری معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

کد خبر 6091160 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • نقش آفرینی جوانان نخبه در توسعه جهش تولید/جلوی مونتاژ‌ها را بگیرید