Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-28@20:34:55 GMT

تولید روزانه ۵۰۰ لیتر الکل در شرکت دانش بنیان رفسنجان

تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۴۹۱۰۰

تولید روزانه ۵۰۰ لیتر الکل در شرکت دانش بنیان رفسنجان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان گفت: روزانه ۵۰۰ لیتر الکل ۷۰ تا ۸۰ درصد در شرکت دانش بنیان ریشه گستر ویرا، در این دانشگاه تولید می شود.

سید حسین میردهقان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رفسنجان با اشاره به وجود 60 شرکت در مرکز رشد این دانشگاه بیان کرد: با گسترش شیوع ویروس کرونا در کشورمان و مشکلی که برای مردم ایجاد شد دانشگاه ولیعصر(عج) فراخوان اعلام آمادگی داد شرکت هایی معرفی و ملزومات بهداشتی در راستای مبارزه با این ویروس تهیه و تولید کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان ادامه داد: در این زمینه 4 شرکت مستقر در مرکز رشد این دانشگاه اعلام آمادگی کردند و تصمیم به تولید ملزومات بهداشتی از جمله الکل، ژل ضدعفونی کننده و اسپری ضدعفونی کننده گرفتند و دانشگاه ولیعصر هم ضمن حمایت مالی از این شرکت ها بخشی از وسایل و دستگاه های مورد نیاز در این امر را در اختیار این شرکت ها قرار داد.

 

 

 

وی با اشاره به اینکه یکی از این شرکت ها شرکت دانش بنیان ریشه گستر ویرا است که با کمک محققان پژوهشکده پسته ایران و محققان دانشگاه ولیعصر اقدام به اخذ مجوزهای لازم و آغاز تولید الکل کردند؛ گفت: الکل ماده اولیه برای تولید اسپری و ژل ضدعفونی کننده است که بسیار مورد نیاز شهرستان است لذا دانشگاه ولیعصر رفسنجان برای رفع نیاز مردم این خطه اقدام به تولید این ماده اولیه می کند ضمن اینکه 3 شرکت دیگر در این دانشگاه هم در کنار تولید الکل اقدام به راه اندازی و تولید ژل ضدعفونی کننده و اسپری کرده اند.

 

میردهقان تصریح کرد: قبل از شیوع بیماری کرونا، هر یک لیتر الکل 70 درصد در بازار  بین 40 تا 50 هزار تومان بود که با شیوع این ویروس این قیمت به 80 تا 150 هزار تومان افزایش یافته است در حالی که الکلی که در دانشگاه ولیعصر رفسنجان تولید می شود 50 درصد از قیمت بازار غیر رسمی پایین تر است.

 

 

وی  خاطرنشان کرد: مقداری از الکل تولیدی به 3 شرکت دیگر در دانشگاه جهت تولید اسپری و ژل ضدعفونی کننده داده می شود و بقیه آن هم در اختیار دانشگاه علوم پزشکی جهت مصارف داروخانه ای و بیمارستانی قرار می گیرد.

 

 

 

گفتنی است، با شیوع کرونا ویروس در ایران؛ تولید الکل 70 تا 80 درصد در شرکت دانش بنیان دانشگاه ولیعصر رفسنجان از نیمه دوم اسفند سال گذشته آغاز شده و روزانه 500 لیتر از این محصول تولید می شود.

 

 

 

پایان پیام/605

منبع: شبستان

کلیدواژه: ژل ضدعفونی کننده الکل رفسنجان ژل ضدعفونی کننده شرکت دانش بنیان دانشگاه ولیعصر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۹۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان فعال درزمینه تولید مواد نانو ساختار و  مستقر در پارک فناوری پردیس در خصوص فعالیت‌های این شرکت توضیح داد: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است.

کازرونی نمونه‌هایی آورد و گفت: به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد و گفت: این لیسانس برای اولین بار در دنیا توسط این شرکت ایجاد شده و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در حال اجرا است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • نقش آفرینی جوانان نخبه در توسعه جهش تولید/جلوی مونتاژ‌ها را بگیرید