Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان از راه اندازی صندوق خیریه دانشگاه در راستای رزمایش مواسات و کمک مومنانه خبر داد و دیگر فعالیت هایی که در زمان بحران کرونا انجام شده را اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رفسنجان حجت الاسلام مرتضی جمالی عصر شنبه ( 27 اردیبهشت) در جمع خبرنگاران ضمن تبریک به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی اظهار کرد: نقد و انقادات بر اساس حقیقت باشد و همراه با شایعات و اخبار بی اساس نباشد، مهمترین دستاورد این نقد و انتقادات روشنگری و شفافیت عملکرد مسئولین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

 

مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان ادامه داد: در جامعه ما  تا روشنگری نشود خیلی از بحث های شبهه انگیزی که دشمنان مطرح می کنند از بین نخواهد رفت و چون مردم آگاه نیستند فریب می خورند و از حقایق بی خبر می مانند لذا نقش روابط عمومی و رسانه ها می تواند در بیان حقایق و از بین بردن جهل مردم کمک کننده باشد.

 

 

وی اظهار داشت: خداوند راه های میانبری برای آمرزش گناهان انسان قرار داده است، در قرآن در آیه 130 سوره آل عمران خدا فرموده است که سرعت به سمت مغفرت خدا بگیرید به جنت و بهشتی که وسعتش به اندازه زمین و آسمان ها است لذا برخی از اعمالی که انجام می دهیم به طور معمولی به سمت خدا و مغفرت خدا و بهشت ما را سوق می دهند در حالی که اعمالی هستند که با انجام آنها، آمرزش انسان سرعت می گیرد.

 

 

وی به برخی از فعالیت هایی که در راستای مبارزه با کرونا در این دانشگاه انجام می شود اشاره کرد و افزود: در زمان کرونا صندوق خیریه دانشگاه راه اندازی و مبالغی با همت دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی جمع آوری و بسته های معیشتی و کمک هزینه معیشتی بین نیازمندان دانشگاه توزیع شد.

 

 

 

حجت الاسلام جمالی بیان کرد: یکی دیگر از فعالیت هایی که در حوزه مبارزه با کرونا در حال انجام است کمک های روحانیون در مباحث کفن و دفن مرگ و میرهای ناشی از کرونا در کنار جامعه پرستاران و کادر درمان بود.

 

 

وی خاطرنشان کرد: همچنین ائمه جماعات با سرپرستان خانوارها تماس می گرفتند و به بیماریابی خانه به خانه به کادر پزشکی کمک می کردند.

 

 

حجت الاسلام جمالی همچنین گفت: در کنار این کار مرکز مشاوره ای راه اندازی کردیم و ائمه جماعت ما در بحث مسائل خانوادگی مشاوره می دادند؛ بحث مرکز پاسخگویی مسائل شرعی هم روزانه چندین مورد پاسخ داده می شد ضمن اینکه در این بحران کرونا در فضای مجازی برای دانشجویان مباحث فرهنگی، مسابقات کتابخوانی و قرآن خوانی انجام می شود.

 

 

حجت الاسلام جمالی بیان کرد: خدا در قرآن می فرماید کسانی که در زمان تنگدستی و گشاده دستی انفاق می کنند، کظم غیظ می کنند، مردم را عفو و از آن ها گذشت می کنند را دوست دارم پس شب قدر دل ها از کینه ها و دلخوری ها پاک شود.

 

 

وی همچنین گفت: سایت آموزش مجازی دانشگاهیان را در زمان بحران کرونا راه اندازی کردیم که 185 عنوان درسی با حضور بهترین اساتید کشوری در مباحث سیاسی، اعتقادی، روانشناختی و تاریخی در آن تدریس می شود و خوشبختانه سامانه آموزشی مجازی معارف پاسخگوی بسیاری از سوالات دانشجویان شد.

پایان پیام/605

منبع: شبستان

کلیدواژه: شب قدر رفسنجان کرونا حجت الاسلام راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۴۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان

معاون شهردار رفسنجان گفت: در حال حاضر ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم که هرکدام دارای یک تیم نه نفره هستند، داریم و در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، سیدعباس حسینی داورانی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان، با اشاره به اقدامات و فعالیت‌های مدیریت شهری در دوره جدید، اظهار کرد: در دو سال و نیم گذشته مهمترین راهبرد شهرداری، رسیدن به آرامش شهروندان بود و بر همین اساس سیاست روی خوش آرامش را آغاز و برای پیشبرد آن مدیریت مشارکتی را تعریف کردیم.

وی با اشاره به انجام بررسی‌ها و مطالعات صورت گرفته در حوزه مدیریت مشارکتی، افزود: نخستین گام ما در آغاز دوره شهرداری، رونمایی از سامانه نظام جامع پیشنهادات برای دریافت نظرات خلاقانه شهروندان بود که نتیجه آن ارائه و ثبت بیش از دو هزار ایده بود.

مشاور رسانه‌ای شهردار رفسنجان در ادامه از اجرای طرح محله‌محوری در شهرداری رفسنجان خبر داد و گفت: برای تدوین سیاست‌های شهرداری در محلات با همراهی ساکنان، رفسنجان به ۵۰ محله تقسیم شد و جلسات در هر محله با محوریت مسجد و امام جماعت برگزار شد.

وی با اشاره به برپایی جلسات مشترک با شهردار برای پیشبرد امور محلات، تصریح کرد: تصمیمات اخذ شده در این جلسات موجب شناسایی شهروندان پویا به عنوان بازوی مهم شهرداری و شهر رفسنجان و تشکیل ۵۰ محله و ۵۰ شورای محله و فعالیت ۳۵۰ نفر در شورای محله، شورای بانوان و ائمه جماعات شد.

حسینی با اشاره به فعالیت اداره امور بانوان، راه‌اندازی آن را در راستای رویکرد شهرداری نسبت به بانوان و قرار گرفتن آنان در رأس کارها بیان کرد و افزود: پس از تشکیل شورای بانوان، در آخرین فاز از فعالیت‌های مشارکتی، پویش رقابتی «شهردار شو» را تعریف کردیم تا هر محله یک شهردار داشته باشد.

وی وجه تمایز شهرداران محله در رفسنجان را نسبت به سایر شهرها در دهه هشتادی بودن آنان دانست و گفت: از آنجایی که دهه هشتادی‌ها نوجوانان و آینده‌داران کشور هستند، پویش «شهردار شو» با هدف توانمندسازی و ایجاد نشاط و امید در آنان و تجربه فعالیت در محیط کاملاً واقعی راه‌اندازی شد.

معاون هنری شهردار سپردن امور محلات به شهرداران دهه هشتادی را جسارت بزرگ شهردار رفسنجان عنوان کرد و گفت: پس از فراخوان و ثبت نام پویش «شهردار شو» ۳۵۹ نفر به مرحله مصاحبه رسیدند و براساس شاخص‌های انتخاب شده از شوی شورا، شهردار محله انتخاب شد.

وی با اشاره به ارائه آموزش‌های تخصصی به شهرداران محله در ماه‌های اخیر، افزود: امروز ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم که هرکدام دارای یک تیم نه نفره هستند، داریم و در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمده‌اند و کار خود را شروع کردند.

حسینی با اشاره به الگوی حکمرانی مردمی در ۵۲ ماده، خاطرنشان کرد: تلاش کردیم در راستای منویات مقام معظم رهبری در زمینه مشارکت مردم و حکمرانی مردمی و سیاست‌های دولت سیزدهم، الگوی مدیریت مشارکتی و حکمرانی مردمی شهرداری را در سالی که به نام مشارکت مردمی نامگذاری شده است، ارائه دهیم.

به گزارش ایمنا، آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان و آغاز رسمی فعالیت شهرداران دهه هشتادی با حضور دستیار رئیس‌جمهور در امر مردمی سازی دولت و مسئولان استانی و محلی در تالار خیام دانشگاه حضرت ولیعصر (عج) برگزار شد.

کد خبر 748887

دیگر خبرها

  • ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • آغاز رسمی فعالیت شهرداران دهه هشتادی رفسنجان
  • تشریح اقدامات بسیج ورزشکاران در هفته ترویج فرهنگ پهلوانی
  • سپاه نزدیکترین نهاد به مواضع رهبری است
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • افزایش حضور روانشناسان در بخش‌های مختلف پلیس
  • فعالیت ۱۵۰۰ پاکبان در ۳۶ شهر استان گلستان
  • تولید ۲ هزار و ۶۰۰ متر مربع فرش درخراسان‌شمالی