Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان گفت: ۵۰ میلیارد ریال اعتبار دولتی به تجهیز آزمایشگاه های پیشرفته و مرکزی این دانشگاه اختصاص یافت که ۳۰ میلیارد ریال آن جذب شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزار ی شبستان از رفسنجان سید حسین میردهقان عصر شنبه (27 اردیبهشت ) در نشتسی با خبرنگاران به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی اظهار کرد: علیرغم نگرانی هایی که در سال گذشته وجود داشت و بودجه ای برای بخش پژوهش اختصاص نیافت امّا سعی کردیم با همکاری معاونت توسعه و ریاست دانشگاه نیازهای پژوهشگران و اعضای هیئت علمی را فراهم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان افزود: تلاش چند ساله ای را دانشگاه با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جهت جذب بودجه برای تجهیز آزمایشگاه های پیشرفته و مرکزی این دانشگاه انجام داد که خوشبختانه با تصمیم وزارتخانه سال گذشته این تلاش به ثمر رسید.

 

 

وی ادامه داد: 50 میلیارد ریال در سال گذشته به دانشگاه جهت تجهیز آزمایشگاه ها اختصاص یافت که 30 میلیارد ریال برای تأمین دستگاه ها جذب شد و بقیه مبلغ هم چون بودجه های دانشگاه به صورت ابلاغی هستند به تدریج به آزمایشگاه ها جذب می شود.

 

 

میردهقان گفت: 2 سال است که تحقیقات بر روی روغن وُلک که مورد نیاز کشاورزان منطقه است تحقیقات موثر و نتیجه بخش انجام دادیم که برای کشاورزان رفسنجان  بازتاب خوبی داشت و سعی داریم آزمایشگاه مرکزی جامع راه اندازی و تجهیز کنیم تا بخشی از نیاز کشاورزان و صنعت را برآورده کنیم.

 

 

 

وی تصریح کرد: سال گذشته مبلغ قرارداد طرح های پژوهشی ما با مراکز صنعتی اختصاص یافت  سال های قبل مجموع مبالغ همیشه کمتر از 200 میلیون تومان بود که سال گذشته مقدار قراردادها به 15 میلیارد ریال افزایش یافت.

 

 

 

میردهقان خاطرنشان کرد: در  زمینه چاپ مقالات روند مناسب را داشتیم سال گذشته 309  مقالهjcr  و 254 مقاله isi و ... چاپ از سوی اعضای هیئت علمی دانشگاه به چاپ رسید و میانگین هر عضو هیئت علمی 2 مقاله است که نسبت به میانگین کشوری بالاتر است.

 

 

وی در مورد تولید مواد ضدعفونی کننده جهت مقابله با ویروس کرونا هم گفت: روزانه یکی از شرکت های دانش بنیان دلیعصر(عج) 150 لیتر ژل  و 150 لیترمحلول ضدعفونی کننده در حجم های 60 ، 120 ، 150 و 250 سی سی تولید  دارد.

 

پایان پیام/605

منبع: شبستان

کلیدواژه: جذب اعتبارات ملی رفسنجان دانشگاه تجهیز آزمایشگاه میلیارد ریال اختصاص یافت سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۴۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است

رئیس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه استان به‌ علت عدم توسعه در حوزه راه‌‌ها در بن‌بست قرار گرفته، گفت: اختصاص اعتبار جهت تکمیل خط ریلی باید در اولویت قرار گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، بهمن میری در اجلاس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری، با اشاره به عمده مطالبات جهت جذب اعتبار، اظهار داشت: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام شهرها و روستاهای شهرستان کیار مورد تقاضاست.

وی با اشاره به مشکلات ناشی از دفن زباله و مدیریت پسماند در شهرها و روستاهای تابعه استان، تصریح کرد: استقرار کارخانه پسماند زباله جهت شهرستان‌های کیار،کوهرنگ، اردل و فارسان نیازمند برنامه‌ریزی و اختصاص اعتبار ویژه است تا بخشی از مشکلات زیست‌ محیطی و آسیب‌های ناشی از دفن غیربهداشتی زباله‌ها بر سلامتی مردم مدیریت شود.

میری با اشاره به اینکه استان چهارمحال و بختیاری به‌ علت عدم توسعه در حوزه راه‌‌ها در بن‌بست قرار گرفته، افزود: برای خروج این استان از بن‌بست، توسعه محورهای مواصلاتی و ایجاد کریدورهای ارتباطی از ضروریات است.

رئیس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: برای همین اختصاص اعتبار جهت تکمیل خط ریلی، جاده‌ها و تونل‌ها  و همچنین افزایش تعداد پرواز‌های فرودگاه به استان‌ها و کشورهای دیگر باید در اولویت قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه توجه به مناطق محروم  استان چهارمحال و بختیاری و پیشرفت همه جانبه شهرها و روستاها از اهمیت بالایی برخوردار است، تأکید کرد: اهم مطالبات شهرها و روستاهای شهرستان کیار، اجرای روکش آسفالت مسیرهای روستایی، احداث سالن‌های ورزشی چندمنظوره در برخی روستاهای واجدالشرایط، اجرای فیبر نوری درمناطق کم‌برخوردار، تکمیل پروژه‌های گردشگری و تکمیل خطوط گازرسانی به روستاها، بهره‌برداری از گلخانه‌ها، شیلات و کلیه طرح‌های اشتغال‌زایی است.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است
  • تحقق ۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای چهارمحال و بختیاری
  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی
  • تکمیل مدارس نیمه تمام آذربایجان‌غربی با جذب ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • اختصاص یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل کمربند ایلخچی
  • اختصاص یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل کمربندی ایلخچی
  • انعقاد قرارداد ۲۰۰ میلیارد تومانی برای آسفالت و روکش راه‌های رفسنجان
  • اختصاص اعتبار برای ساماندهی مسیل‌های شهر ایلام