Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمدتقی نظرپور روز سه‌شنبه در جریان افتتاح ۵ طرح عمرانی در دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان اظهارداشت: البته در حوزه اعضای هیات علمی کارهای خوبی انجام  شده و وضعیت دریافتی حقوقی همکاران هم انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد: بحث توجه به منابع انسانی در حوزه آموزش عالی که مطرح می‌شود شامل دو رکن بارز و برجسته اعضای هیات علمی و نیز بحث کارکنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نظرپور افزود: اگر بخواهیم خدمات ارزنده داشته باشیم انتظار داریم اعضای هیات علمی قدم های موثری بردارند و متعاقباً هم این اعضا انتظار دارند که دولت و مجلس هم قدم های موثری در احقاق حقوق آن ها بردارند لذا در حوزه منابع انسانی گام های خوبی برداشته شده است.

وی با اشاره به وضعیت بودجه وزارت علوم گفت: بودجه آموزش عالی در سال ۱۴۰۰ به بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان رسید که ۷ هزار میلیارد تومان از آن بودجه درآمدهای اختصاصی دانشگاه‌هاست.

نظرپور ادامه داد: بخش زیادی از مجموعه اقدامات در رفسنجان در حوزه دانشگاه ها از جمله احداث خوابگاه ها، خرید تجهیزات، تکمیل بناهای داخل دانشگاه و ... توسط خیرین انجام شده و ما هم باید کمک کنیم تا فعالیت خیرین به نتیجه مثبت برسد.

وی گفت: تنوع بخشی به منابع درآمدی دانشگاه ها اهمیت دارد؛ کمتر از ۵ درصد درآمد عمومی دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان، درآمد اختصاصی است که این عدد کم است در این حوزه هم باید بیشتر کار شود لذا دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان اگر ارتباط خوبی با جامعه و صنعت ایجاد کند می تواند درآمد اختصاصی خود را افزایش دهد.

مجید فصیحی هرندی فرماندار رفسنجان هم در این آیین بیان کرد: مردم رفسنجان از دیرباز کار خیر را در اولویت داشتند و در حال آبادانی این منطقه هستند؛ این آثار اعم از ایجاد مدارس، مساجد، قلعه ها، دانشگاه ها، ایجاد باغات کشاورزی، آثار تاریخی و ابنیه های گردشگری نشان دهنده حس مسئولیت اجتماعی است که از نگاه خیرخواهانه ایجاد کرده اند.

به گزارش ایرنا پنج پروژه عمرانی دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان با اعتباری بیش از ۲۴۹ میلیارد ریال افتتاح شد. دانشکده مدیریت اقتصاد به نام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با زیربنای ۶ هزار مترمربع یکی از این طرح هاست. عملیات احداث دانشکده مدیریت اقتصاد در ساختمانی ۲ طبقه از سال ۱۳۹۵ آغاز و تا اواخر سال ۱۳۹۹ تکمیل شد.

فاز نخست مجموعه گلخانه‌های آموزشی تحقیقاتی دانشکده کشاورزی نیز به مساحت ۹۰۰ متر مربع افتتاح شد.

مرکز نظارت تصویری سپهبد شهید حاج‌قاسم سلیمانی نیز طرح سوم اجرا شده در دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان است که مورد بهره برداری قرار گرفت.

آزمایشگاه مرکزی این دانشگاه نیز با زیربنای ۳۷۵ متر مربع امروز افتتاح شد.

سالن آمفی‌تئاتر موزه دانشگاه که از سال ۱۳۹۸ بهسازی آن آغاز شده بود از اوایل امسال به طور کامل بهسازی و به اتاق کنترل مجهز شد.

احداث ساختمان شماره ۲ فرهنگی (مدرسه شهید بهشتی) دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان با زیربنای یک‌هزار متر مربع دیگر طرحی بود که امروز بهره برداری شد.

شهرستان رفسنجان ۱۰۰ کیلومتری شمال غرب کرمان قرار دارد.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری کرمان رفسنجان بودجه ۱۴۰۰ دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری کرمان رفسنجان وزارت علوم تحقیقات و فناوری کرمان رفسنجان بودجه ۱۴۰۰ دانشگاه دانشگاه ولیعصر دانشگاه ها اعضای هیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۳۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم اندیشی پژوهشگران علوم شناختی با حضور سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی و مدیران و مسئولان دانشگاه خلیج فارس در بوشهر برگزار شد. در این نشست راه‌های توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی درحوزه علوم شناختی مورد بررسی قرار گرفت.

مهدوی، با اشاره به اهداف و سیاست‌های این ستاد برای حمایت از اجرای طرح‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی درحوزه‌های مختلف علوم شناختی گفت: با تلاش‌های این ستاد و به منظور تربیت نیروی کارآمد و متخصص تاکنون ۲۲ هسته پژوهشی در حوزه‌های علوم و فناوری‌های شناختی در مراکز علمی و دانشگاهی کشور تشکیل و فعال شده است.  

وی با اشاره به اینکه توسعه فعالیت‌های پژوهشی به همکاری‌های مشترک میان محققان و اساتید نیاز دارد، گفت: ستاد یکی از حلقه‌های رابط در توسعه علوم و فناوری‌های شناختی محسوب می‌شود و برای تحقق این هدف حمایت‌های لازم را ارائه می‌کند.

وی توجه به حوزه‌های سلامت و سرمایه شناختی، آموزش و پرورش شناختی و شناخت اجتماعی را از جمله اولویت‌های ستاد بر شمرد و گفت: رویکرد ستاد بهره گیری و بهره‌مندی ازدستاورد‌های علوم و فناوری‌های شناختی برای ارتقاء و افزایش توانمندی مهارت‌های شناختی درسطح جامعه و نیز کمک به امر یادگیری و یاددهی با شیوه‌های شناختی در نظام آموزشی است و ستاد آماده است با حمایت همه جانبه از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی بستر‌های لازم را برای تحقق این اهداف مهم فراهم آورد.

وی اضافه کرد: پژوهشگران و فناوران می‌توانند از طریق سایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و همچنین سامانه خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از اطلاعیه‌ها آگاه شده و برای دریافت حمایت اقدام کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • وزیر علوم: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • برنامه‌های وزارت علوم برای ماندن نخبگان/ با تخلفات کنکوری سریع برخورد شد
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • لغو محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد
  • وزیر علوم وارد یاسوج شد