Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، حسن رنجبرعسکری پیش از ظهر امروز در نشست خبری اظهار  داشت: دانشگاه ولیعصر (عج) در هشت سال گذشته با سه مدیر اداره شد و برنامه‌ریزی‌های در این دانشگاه انجام شد که اگر روزی درب دانشگاه بسته شد و نبود آن برای شهرستان احساس شد، نشان می‌دهد دانشگاه در مسیر واقعی خود حرکت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان از دانشگاه‌های پژوهش‌محور یاد کرد و افزود: سالیان سال است که دانشگاه‌ها از جمله این دانشگاه، جامعه‌محوربودن را تجربه کردند تا بتوانند مشکلات و نیازهای جامعه را شناسایی و در رفع آن تلاش کنند.

وی از راه‌اندازی مرکز کارآفرینی دانشگاه و اخذ مجوز مرکز رشد دانشگاه یاد کرد و عنوان داشت: مرکز رشد صاحبان فکر و ایده را پشتیبانی می‌کند که خروجی این افکار به درد جامعه بخورد و با حمایت از شرکت‌ها محصول شرکت‌ها که تولید شد به پارک‌های علم و فن‌آوری هدایت می‌شود تا محصول اصلی را به بیرون انتقال دهند.

وی عنوان کرد: بیش از ۷۰ شرکت در مرکز رشد دانشگاه مستقر است که محصولات آن مرحله پیشرو و رشد را طی کرده و وارد پارک می‌شوند تعدادی از این شرکت‌ها در بحث کرونا به‌خوبی خود را به جامعه نشان دادند و الکل مورد نیاز را تأمین کردند و در منطقه ویژه اقتصادی کارخانه تولید الکل راه‌اندازی خواهد شد که الکل مورد نیاز شرکت مس را تأمین کند.

رنجبرعسکری خاطرنشان کرد: تفاهم‌نامه سه جانبه بین دانشگاه مس و دانشگاه صنعتی شریف ارتباط خوبی ایجاد شد که موجب شد خیلی از پروژه‌های مس با همکاری هرسه از متخصصان مس و امکانات و اساتید دانشگاه صنعتی انجام شود که نشان دهنده عزم دانشگاه برای حل نیازهای جامعه است.

وی ابراز کرد: مرکز نوآوری  دانشگاه راه‌اندازی شده و در حال حاضر  فعال است و تاکنون رویدادهایی را برگزار کردند که امیدواریم قدم‌های مثبت بیشتری هم برداریم؛ همچنین اولین مرکز شتاب‌دهنده دانشگاه را هم راه‌اندازی کردیم.

وی با اشاره به قول رئیس جمهور در خصوص پارک علم و فن‌آوری تصریح کرد:  فعلا به‌دلیل اینکه هر استان می‌تواند یک پارک داشته باشد، برای مجوز با مشکل مواجه شدیم؛ اما مجوز پردیس علم و فن‌آوری را توانستیم ورود کنیم و کارهایی در این زمینه جلو ببریم.

وی گفت: صندوق حمایت از پژوهشگران و نوآوران را سال ۹۷ در دانشگاه ایجاد کردیم که یکی از استان‌هایی که این صندوق ایجاد نشد استان کرمان بود که نیازهای سرمایه‌ای داشت و دانشگاه با همکاری پارک علم و فن‌آوری کرمان متقبل شد ۵۰ درصد سرمایه را بگذارد و بخش خصوصی هم وارد شد که درصد زیادی از سهام بخش خصوصی از شرکت‌های رفسنجانی است که نقش بسزای رفسنجان در ایجاد این صندوق را می‌رساند.

رئیس دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان بیان کرد: این دانشگاه معین منطقه خنامان است که تعدادی از زمین‌های این منطقه را زیر کشت زعفران بردیم و راه‌اندازی گلخانه در این زمینه اقدام دیگری بود و از سال گذشته زمین‌ها را به خود اهالی واگذار کردیم اما از نظر مباحث کارشناسی توسط استاد برومندنیا کشاورزان حمایت می‌شوند همچنین در منطقه سرچشمه هم کشت گل محمدی  انجام می‌شود.

وی از برگزاری آزمون‌ها ازجمله کنکور ارشد در دانشگاه ولیعصر(عج) یاد کرد و توضیح  داد: سال جاری ۱۲ آزمون مختلف اعم از کنکور، ارشد ناپیوسته، نظام مهندسی، وکالت و...در شهرستان رفسنجان برگزار کردیم که بیش از ۱۰ هزار داوطلب در این آزمون‌ها شرکت کردند.

رنجبرعسکری در ادامه با اشاره به چاپ کتاب زندگینامه شهدای دانشجوی رفسنجان گفت: به‌زودی این کار انجام خواهد شد، همچنین در خصوص چاپ کتاب شهید وجدانی اولین خلبان شهید ایران که اهل رفسنجان است، دانشگاه شروع کرده و این کتاب چاپ و تدوین خواهد شد.

وی یادآور شد: امسال در برگزاری آزمون سراسری، دانشگاه ولیعصر (عج) با شرایطی که ایجاد کرد، رتبه اول کشور را کسب کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت:  دانشگاه از سال ۷۰ تاسیس شده  و در حال حاضر در ۱۰۶ رشته گرایش دانشجو جذب می‌کنیم  که ۳۲ رشته کارشناسی، یک رشته ارشد پیوسته حقوق، ۵۵ رشته ارشد ناپیوسته و ۲۰ رشته گرایش در مقطع دکتری داریم و ۷ هزار دانشجو در حال تحصیل داریم که ۸۰ درصد در مقطع کارشناسی و بیش از  ۲۰ درصد تحصیلات تکمیلی هستند.

وی اضافه کرد:  ۱۵۰ هزار متر مربع ساختمان‌سازی شده که خیلی از پروژه‌ها سال گذشته افتتاح شد، حدود ۱۲ هزار متر مربع پروژه داریم که بیش از ۸۵ درصد پیشرفت دارند، یکی از پروژه‌ها در هفته دولت افتتاح خواهد شد و خوابگاه شمسی و فاز ۳ دانشگاه علوم پایه به متراژ ۷ هزارمتر مربع و خوابگاه صبوری مانده که به‌دلیل مشکلاتی که با پیمانکاران داشتیم به انجام نرسیده است.

وی به کسب رتبه‌های متعدد دانشگاه بر اساس شاخص‌های معیار رتبه‌بندی دانشگاه‌ها اشاره کرد و از کسب ۱۲ سهمیه المپیاد، کسب رتبه‌های فرهنگی، کسب رتبه برتر مدیریت محیط سبز و... خبر داد.

وی همچنین از راه‌اندازی نیروگاه‌های ۳۵ و ۵۰ کیلوات با استفاده از پنل‌های با بازدهی بالا در دانشگاه نیز یاد کرد.

میردهقان معاون پژوهش و فن‌آوری دانشگاه ولیعصر(عج) هم در این جلسه از برگزاری دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران به میزبانی این دانشگاه خبر داد و اظهار کرد: این کنگره هر دو سال یک بار برگزار می‌شود که میزبانی دوازدهمین آن بر عهده رفسنجان گذاشته شده و ۵۷۰ مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شده است.

وی تصریح کرد: داوری‌ها انجام شده و کنگره در تاریخ ۱۴ تا ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ با حضور ۴۵۰ شرکت‌کننده به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه دانش رفسنجان مس دانشگاه ولیعصر علم و فن آوری راه اندازی خواهد شد شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۷۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان

محمدتقی اکبری مدیرعامل و مؤسس یک شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا در تشریح فعالیت و کارکردهای این شرکت اظهار کرد:‌ تولید و فروش مواد شیمیایی، طراحی و ساخت تجهیزات در صنایع شیمیایی ازجمله فعالیت این شرکت بوده است، سال ۱۳۹۳ گواهینامه دانش‌بنیان در زمینه ساخت تجهیزات نوین آزمایشگاهی از معاونت فناوری ریاست جمهوری را کسب کرده و سال ۱۳۹۵موفق به راه‌اندازی خط تولید اسانس‌های طبیعی با استفاده از برج تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان شدیم.

وی افزود:‌ طراحی و ساخت برج تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان از دیگر فعالیت‌های این شرکت است. برج‌های تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان (scc) به‌طور پیوسته کار می‌کنند و قادرند ترکیبات فرار را از جریان سوسپانسیون جداسازی کنند. افت فشار پایین، مصرف انرژی کم، بازدهی استخراج بالا، زمان ماند کوتاه، سرعت جداسازی بسیار بالا، جداسازی در دمای پایین، تجزیه شیمیایی پایین، مدیریت عطر و طعم، قابلیت حمل خوراک حاوی ذرات جامد، به‌کارگیری در صنایع فراوری میوه، آبمیوه، چای، قهوه، چاشنی و جایگزینی با برج‌های تقطیر رایج از مزایای این دستگاه است.

اکبری ادامه داد:‌ ساخت این‌گونه از برج‌ها در انحصار شرکت‌های ایتالیایی بود که برای نخستین‌بار طراحی و ساخت آن در ایران توسط این شرکت بومی‌سازی شد. لیمونن ازجمله ترکیبات پرمصرف و وارداتی در صنایع آرایشی و بهداشتی است که در سال ۱۴۰۰ خط تولید لیمونن را برای نخستین‌بار با ظرفیت روزانه ۱۰۰ کیلوگرم در این شرکت راه‌اندازی و تجاری‌سازی کردیم.

مدیرعامل و مؤسس شرکت «بهین اسانس آویژه» مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر گفت:‌ عصاره‌گیری از گیاه خار مریم با سامانه استخراج جامد-مایع پویای سریع Rapid Solid-Liquid Dynamic Extraction (RSLDE) و تولید سیلیمارین برای مصرف در صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی از برنامه‌های آینده این شرکت است.

وی مطرح کرد:‌ دانش مواد شیمایی گیاهی که امروزه با عنوان فیتوشیمی به شدت در حال گسترش است به‌طور روزافزون در صنایع دارویی، غذایی، بهداشتی و آرایشی به کار گرفته شده، بسیاری از دارو‌های پیشرفته درمان کبد مانند سیلیمارین و ضد سرطان مانند تاکسول از منابع طبیعی استخراج می‌شوند در همین راستا این شرکت توانسته با تولید محصولات گیاهی بخشی از نیاز‌های مردم و کشور را برطرف کند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بینان با بیان اینکه مهم‌ترین مانع در تجاری‌سازی سرمایه ثابت و هزینه‌های تحقیق و توسعه است، عنوان کرد:‌ شرکت از تسهیلات مالی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، حمایت‌های غیرمالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر، تسهیلات صندوق پژوهش و نوآوری استان اصفهان، تسهیلات صندوق کارآفرینی امید استان اصفهان، تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت ریاست جمهوری استفاده کرده است.

اکبری بیان کرد:‌ برای رشد و شکوفایی مراکز رشد در دانشگاه‌ها نیازمند همکاری و تعامل مراکز رشد و شهرک‌های صنعتی، واگذاری بازاریابی به افراد متخصص و تنوع‌بخشی به روش‌های تأمین سرمایه مانند مشارکت عام دانشجویان و خانواده‌ آنان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • نشست استاندار مازندران با نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان استان