Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@02:24:44 GMT

مجوز احداث پردیس پارک علم و فناوری رفسنجان صادر شود

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۸۱۸۵۳

مجوز احداث پردیس پارک علم و فناوری رفسنجان صادر شود

به گزارش ایرنا، حسن رنجبر عسکری روز سه شنبه در جمع خبرنگاران در سالن شهید هنری دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان افزود: یکی از مصوبات سفر ریاست جمهوری در سال ۹۷ به رفسنجان ایجاد پارک علم و فناوری با اعتبار اهدایی ۲۰۰ میلیارد ریال در این شهرستان بود.

وی به عملکرد این دانشگاه طی هشت سال اخیر پرداخت و اظهار داشت: دانشگاه ها در ابتدا آموزش محور و در مرحله بعد پژوهش محور شدند و سال های اخیر به سمت جامعه محوری قدم برداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان ادامه داد: دانشگاه ها به سمتی که مشکلات و نیازهای جامعه شناسایی و در رفع آن ها تلاش های ارزنده ای می شود می روند و اگر دانشگاه ها در این مسیر فعالیت های خوبی انجام دهند نشان دهنده این است که در مسیر واقعی خود قدم گذاشتند.

وی افزود: در سال ۸۸ بحث کارآفرینی در دانشگاه ولیعصر(عج) مطرح و در سال ۱۳۹۰ مجوز مرکز رشد را گرفتیم.

وی گفت: این مرکز رشد وظیفه دارد با حمایت از ایده ها و فکرهای ایده آل آن ها را به خروجی مفید در جامعه تبدیل  کند.

رنجبرعسکری از جمله این حمایت ها را کمک به ثبت شرکت ها و تولید محصول اولیه دانست و ادامه داد: این شرکت ها در مرحله بعد ایده ها را برای تولید اصلی به سمت پارک علم و فناوری هدایت می کنند.

وی با اشاره به وجود بیش از ۷۰ شرکت در مرکز رشد دانشگاه ولیعصر (عج) تصریح کرد: تعدادی از این شرکت ها در بحران کرونا فعالیت خوبی را در مقابله با این پدیده نوظهور داشتند و الکل مورد نیاز شهرستان را تأمین کردند در حال حاضر هم مجوز راه اندازی کارخانه تولید الکل در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان صادر شده است.

تفاهم نامه سه جانبه دانشگاه رفسنجان و صنعتی شریف و مس

رنجبرعسکری بیان کرد: طی ۲ سال اخیر تفاهم نامه سه جانبه بین دانشگاه ولیعصر رفسنجان، مجتمع مس سرچشمه و دانشگاه صنعتی شریف منعقد شده و بسیاری از پروژه ها باهمکاری سه محور علمی و سرمایه گذاری بیشتر شده و خوشبختانه عزم دانشگاه به سمت حل نیاز جامعه است.

وی اظهار داشت: قرار بود در سال ۱۳۹۷ پارک علم و فناوری در رفسنجان به دستور ریاست جمهوری وقت ( حجت الاسلام روحانی) و تأمین اعتبار از سوی وی  ایجاد شود اما هنوز مجوز صادر نشده و طبق قانون وزارت علوم،  تحقیقات و فناوری در هر استانی بیشتر از یک مجوز پارک علم و فناوری صادر نمی شود.

رنجبرعسکری گفت: از آنجایی که در مرکز استان کرمان یک پارک علم و فناوری وجود دارد مجوزی برای راه اندازی پارک علم و فناوری در رفسنجان صادر نمی شود لذا به جای پارک، پردیس پارک علم و فناوری که زیر نظر پارک علم و فناوری کرمان است در رفسنجان ایجاد خواهد شد.

وی ادامه داد: در حال انجام امور جهت صدور مجوز آن هستیم و امیدواریم پس از اخذ این مجوز بتوانیم ۲۰۰ میلیارد ریالی که مصوبه سفر ریاست جمهوری است را جذب کنیم این پردیس می تواند در بحث کارآفرینی و استفاده از نخبگان شهر مفید باشد.

اعتبار صندوق حمایت از پژوهشگران به بیش از ۵۰ میلیارد ریال افزایش یافت

رئیس دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان با اشاره به راه اندازی صندوق حمایت از پژوهشگران و نوآوران در این دانشگاه در سال ۱۳۹۴  اظهار کرد: اعتبار اولیه در این صندوق ۳۱ میلیارد ریال بود  که در حال حاضر این اعتبار به ۵۲ میلیارد ریال افزایش یافته است.

رنجبر عسکری با اشاره به اینکه نیمی از اعتبار صندوق توسط دولت و نیمی توسط بخش خصوصی فراهم شده است بیان کرد: این سرمایه گذاری در راستای استفاده از نخبگان برای حل مشکلات شهرستان است.

هزینه کرد ۲۰ میلیاردی دانشگاه رفسنجان در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی

وی با اشاره به اینکه اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی دغدغه مقام معظم رهبری است و دانشگاه ولیعصر رفسنجان در مناطق محروم به منظور افزایش اعتماد به نفس افراد و رونق اقتصادی طرح هایی را اجرا کرد افزود: قشری محروم در مناطق خنامان و روستاهای اطراف سرچشمه زندگی می کنند و زمین هایی با نظارت کارشناسان دانشگاه ولیعصر و ارائه نکات آموزشی و علمی به کشاورزان این خطه واگذار و در آن ها طرح هایی از جمله کاشت زعفران، زرشک، گل محمدی و پرورش ماهی اجرا شد و کشاورزان به درآمدزایی رسیده اند.

رنجبرعسکری خاطرنشان کرد: برای اجرای این طرح ها اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال هزینه شد و خودکفایی و راه رسیدن به درآمد را در کشاورزان و مردم ترویج دادیم.

دانشگاه ولیعصر ۱۲ آزمون را برگزار کرد

وی با بیان اینکه در گذشته بیشتر آزمون ها در مرکز استان کرمان برگزار می شد گفت: یکی از این آزمون ها آزمون کنکور ارشد بود که در کرمان برگزار می شد و به سازمان سنجش آمادگی برگزاری کنکور ارشد در رفسنجان را اعلام کردیم که موافقت شد.

رنجبرعسکری بیان کرد: در سال جاری ۱۲ آزمون در شهرستان رفسنجان برگزار کردیم که بیش از ۱۰ هزار داوطلب در این ها شرکت کردند؛ این آزمون ها شامل آزمون دکتری، آزمون سراسری، آزمون وکالت، ارشد ناپیوسته، ورود به حرفه مهندسی، کارشناسی ناپیوسته، استخدام و غیره است.

زندگی نامه شهدا به چاپ می رسد

رئیس دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان در زمینه فعالیت های فرهنگی این دانشگاه نیز افزود: شهید بصیرزاده قبل از پیروزی انقلاب در دانشگاه صنعتی شریف مشغول به تحصیل بود و پس از شهادتش، هنرستانی در رفسنجان به نام وی نامگذاری شد، همچنین این دانشگاه ورودی اصلی دانشگاه را به نام شهید بصیرزاده نامگذاری شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر چند کار در زمینه معرفی شهدا در دست اقدام داریم که یکی از آن ها چاپ زندگیی نامه شهدایی است که فرزندانشان در دانشگاه ولیعصر تحصیل می کنند.

رنجبرعسکری با بیان اینکه زندگی نامه ۲ شهید در هفته دفاع مقدس به چاپ می رسد چاپ زندگی نامه دانشجویان شهید را هم در برنامه داریم اظهار داشت: شهید وُجدانی اولین شهید خلبان ایران هم اهل رفسنجان بود که زندگی نامه این شهید هم نوشته و چاپ خواهد شد.

رتبه برتر در برگزاری آزمون سراسری کنکور۱۴۰۰ از آن دانشگاه ولیعصر شد

رنجبرعسکری گفت: امسال با توجه به وجود کرونا، شرایط برگزاری آزمون سراسری کنکور به خوبی برگزار کردیم که در کل کشور رتبه برتر را کسب کردیم.

وی با اشاره به تأسیس دانشگاه ولیعصر در سال۱۳۷۰ بیان کرد:  ۱۰۶ رشته در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در این دانشگاه تدریس می شود و هفت هزار دانشجو داریم که ۸۰ درصد دوره کارشناسی و مابقی در دوره های کارشناسی ارشد و دکتری تحصیل می کنند.

رنجبرعسکری خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۵۰ هزار مترمربع زیرسازی و ۱۵۰ هزار متر مربع ساختمان سازی در این دانشگاه انجام شده و  ۱۲ هزار مترمربع هم پروژه هایی در دست احداث داریم؛ که شامل خوابگاه شمسی با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی، دانشگاه علوم پایه با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی و خوابگاه صبوری است .

نگاهی اجمالی به شاخص های دانشگاه ولیعصر رفسنجان

رئیس دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان در این نشست اظهار کرد: یک سری شاخص ها، معیار رتبه بندی دانشگاه ها است، دانشگاه ولیعصر رفسنجان معیارهایی دارد که توانسته است رتبه های بسیار خوبی در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۲ کسب کند.

وی ادامه داد: تعداد اعضای هیئت‌علمی دانشگاه که در مجموع ۲۲۹ نفر بودند که در سال ۹۹ به ۲۷۷ نفر رسید و این شاخص، رشد ۲۰ درصدی در سال ۹۹ نسبت به هشت سال قبل را نشان می دهد.

رنجبر عسکری اعضای هیئت علمی را در رده استاد، دانشیاری، استادیاری، مربی مامور به تحصیل و مربی برشمرد.

وی  در حوزه شاخص تعداد دانشجو هم گفت: در سال ۹۲ درکل ۶ هزار و۵۲۴  دانشجو مشغول به تحصیل داشتیم که در سال ۹۹ این تعداد به هفت هزار و ۳۲۲  نفر افزایش یافت یعنی رشد ۱۲ درصدی را نشان می‌دهد.

رنجبرعسکری در حوزه شاخص تعداد رشته هم افزود: در مقطع کارشناسی ۲۹ رشته در سال ۹۲ در دانشگاه تدریس می شد که در سال ۹۹ به ۳۱ رشته افزایش یافت و هفت درصد رشد داشته است.

وی تصریح کرد: تعداد رشته در گرایش ارشد هم ۳۹ رشته در سال ۹۲ داشتیم که در سال ۹۹ به ۵۵ رشته افزایش یافت یعنی ۴۰ درصد رشد را شاهد هستیم.

رئیس دانشگاه ولیعصر رفسنجان ادامه داد: در حوزه مقطع دکترا هم ۱۴ رشته در سال ۹۲ تدریس می‌شد که این تعداد به ۲۰ رشته در سال ۹۹ رسیده و شاخص این تعداد رشته در سال ۹۹ به ۴۰ درصد افزایش‌یافته است و در کل ما ۸۲ رشته در سال ۹۲ داشتیم که به ۱۰۶ رشته در سال ۹۹ افزایش‌یافته و این شاخص رشد ۲۹ درصد را نشان می‌دهد.

وی همچنین بیان کرد: بالای ۵۶.۵ درصد دانشجویان ارشد این دانشگاه در دانشگاه های دولتی پذیرفته شده اند و بالای ده هزار دانش آموخته در مقاطع مختلف فارغ التحصیل و وارد بازار کار شده اند.

وی در مورد تعداد مقالات هم گفت: تعداد مقالات  jcr  هم در سال ۹۲ تعداد ۸۶ مقاله به چاپ رسید و در سال ۹۹ به ۲۴۰ مورد افزایش یافت یعنی ۱۸۰ درصد رشد مقالات jcr را داشتیم.

رنجبرعسکری تصریح کرد:  تعداد مقالات isc هم در سال ۹۲ تعداد ۷۶ مورد بوده که در سال ۹۹ به ۱۸۳ مورد افزایش‌یافته و این عدد ۱۴۰ درصد را نشان می دهد.

احداث ۲ نیروگاه خورشیدی در دانشگاه

رنجبرعسکری با اشاره به اینکه تولید انرژی پاک و راه اندازی پنل های خورشیدی در دانشگاه در این سال ها در دستور کار بوده است، عنوان کرد: در سال ۹۲ مرکز مونتورینگ برای کسب اطلاعات در خصوص تابش نور راه اندازی شد تا مشخص شود چه پنل هایی با آب و هوای رفسنجان سازگار است و تا به حال دو نیروگاه خورشیدی ۳۵ و ۵۰ کیلو وات راه اندازی شده است.

یکهزار دانشجو در دوره مهارت های ویژه شرکت کردند

رئیس دانشگاه ولیعصر رفسنجان گفت: از سال ۹۹ مرکز جوار دانشگاهی راه اندازی شده است که تا به حال یکهزار دانشجو شرکت کرده اند که دوره های مهارت های ویژه متناسب با رشته های دانشگاه و غیرمرتبط با رشته دانشگاهی را آموزش دیده اند.

وی در خصوص جذب دانشجویان نخبه در مجتمع مس سرچشمه هم گفت: در شرکت مس فعالیت هایی در حال انجام است و بخشی راه اندازی شده تا درخواست های نخبگان و دانشجویان را بررسی کنند و شرکت مس جذب فارغ التحصیلان برتر را در دستور کار دارد.

دانشگاه ولیعصر بر اساس سوابق تحصیلی در ۲۱ رشته دانشجو می پذیرد

رئیس دانشگاه ولیعصر رفسنجان گفت: دانشگاه ولیعصر قبل از کرونا یک میلیارد تومان برای ارتقای سیستم آموزش مجازی هزینه کرده است که در دوران کرونا خوشبختانه در بحث آموزش مجازی مشکل چندانی پیش نیامد.

رنجبرعسکری در خصوص بازگشایی خوابگاهها و واکسیناسیون دانشجویان بیان کرد: با مکاتباتی که انجام گرفته شرایط برای واکسیناسیون دانشجویان تحصیلات تکمیلی مهیا شده است ولی با شرایط فعلی کرونا، بعید است که پذیرای دانشجویان کارشناسی برای مهرماه داشته باشیم.

وی افزود: دانشگاه ولیعصر رفسنجان در ۹ رشته به صورت روزانه و ۱۲ رشته هم به صورت شبانه بر اساس سوابق تحصیلی دانشجو می پذیرد که شرایط مناسبی است که کنکوری ها می توانند به سایت سازمان سنجش مراجعه کرده و انتخاب رشته کنند.

برچسب‌ها کرمان رفسنجان پارک علم و فناوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان رفسنجان پارک علم و فناوری کرمان رفسنجان پارک علم و فناوری دانشگاه ولیعصر رفسنجان رئیس دانشگاه ولیعصر دانشگاه ولیعصر عج پارک علم و فناوری سال ۹۹ رشته در سال ۹۲ نشان می دهد راه اندازی شد افزایش یافته میلیارد ریال افزایش یافت دانشگاه ها زندگی نامه طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۱۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنان مجوز فعالیت در ورزش زورخانه‌ای ندارند اما می‌توانند تماشاگر باشند

رییس فدراسیون ورزش زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی گفت مجوز فعالیت زنان در این رشته صادر نشده است.

طرفداری | مهرعلی باران‌چشمه، رییس فدراسیون ورزش زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی، در خصوص حضور زنان به عنوان تماشاگر در زورخانه‌ها، گفت:

ورزش زورخانه‌ای به طور قطع سوای تربیت جسم در ترویج فرهنگ جوانمردی تاثیرگذار است و این مجوز صادر شده تا مادران و زنان از نزدیک در زورخانه‌ها برای تماشای این ورزش اصیل ایرانی حضور یابند. البته در طرح شهید طوقانی که با همکاری وزارت آموزش و پروش برای مقاطع چهارم تا ششم ابتدایی برگزار شد، خانواده‌ها به عنوان تماشاگر شاهد هنرنمایی فرزندان خود بودند.

وی طی گفت‌وگویی با ایرنا، در خصوص فعالیت زنان در ورزش زورخانه‌ای نیز توضیح داد:

پیش تر اعلام شد که فعالیت زنان در ورزش زورخانه‌ای منوط به تصمیم و مجوز نهایی از سوی وزارت ورزش و جوانان است. در شورای سیاست‌گذاری وزارت ورزش تصمیم‌گیری نهایی در خصوص فعالیت یا عدم فعالیت آنان در رشته‌های مختلف تصمیم‌گیری خواهد شد، چنین مجوزی تاکنون برای ورزش زورخانه‌ای صادر نشده است.

از دست ندهید ????????????????????????

عبدالکریم حسن هم نامش را تغییر داد اعتراض سرمربی چلسی: VAR به فوتبال ضرر زده است آقای الگری سال بعد هم در تیم ما بمان! درگیری صلاح با کلوپ: ساکت شو!

دیگر خبرها

  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • زنان مجوز فعالیت در ورزش زورخانه‌ای ندارند اما می‌توانند تماشاگر باشند
  • بررسی مشکل مجوز‌های مالکان زمین «تپه سیف جاجرود» در کمیسیون اصل نود
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • معرفی نیروی مستعدجویای کار به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه ایران هلث
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟
  • سند ۱۷۱ هکتار از اراضی ملی پردیس صادر شد
  • کلنگ‌زنی پارک دادا و کاکا در بندرعباس