Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان رییس دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان گفت: این دانشگاه در ۹ رشته به صورت روزانه و ۱۲ رشته هم به صورت شبانه براساس سوابق تحصیلی دانشجو می پذیرد و کنکوری ها می توانند به سایت سازمان سنجش مراجعه کرده و انتخاب رشته کنند.

دکتر"حسن رنجبرعسکری" امروز ۱۸ مردادماه در جمع خبرنگاران با اشاره به عملکرد این دانشگاه در هشت سال اخیر اظهار کرد: در سال ۸۸ بحث کارآفرینی در دانشگاه ولیعصر(عج) مطرح و در سال ۱۳۹۰ مجوز مرکز رشد را گرفتیم؛ این مرکز رشد وظیفه دارد با حمایت از ایده ها و فکرهای ایده آل آن ها را به خروجی مفید در جامعه تبدیل  کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وجود بیش از ۷۰ شرکت در مرکز رشد دانشگاه ولیعصر (عج) تصریح کرد: تعدادی از این شرکت ها در بحران کرونا فعالیت خوبی را در مقابله با این پدیده نوظهور داشتند و الکل مورد نیاز شهرستان را تأمین کردند در حال حاضر هم مجوز راه اندازی کارخانه تولید الکل در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان صادر شده است.

رنجبرعسکری بیان کرد: طی دو سال اخیر تفاهم نامه سه جانبه بین دانشگاه ولیعصر رفسنجان، مجتمع مس سرچشمه و دانشگاه صنعتی شریف منعقد شده و بسیاری از پروژه ها باهمکاری سه محور علمی و سرمایه گذاری بیشتر شده و خوشبختانه عزم دانشگاه به سمت حل نیاز جامعه است.

وی اظهار کرد: قرار بود در سال ۱۳۹۷ پارک علم و فناوری در رفسنجان به دستور ریاست جمهوری وقت و تأمین اعتبار از سوی وی  ایجاد شود اما هنوز مجوز صادر نشده و طبق قانون وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در هر استانی بیشتر از یک مجوز پارک علم و فناوری صادر نمی شود.

رییس دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان گفت: از آنجایی که در مرکز استان کرمان یک پارک علم و فناوری وجود دارد مجوزی برای راه اندازی پارک علم و فناوری در رفسنجان صادر نمی شود لذا به جای پارک، پردیس علم و فناوری که زیر نظر پارک علم و فناوری کرمان است در رفسنجان ایجاد خواهد شد.

وی ادامه داد: در حال انجام امور برای صدور مجوز آن هستیم و امیدواریم پس از اخذ این مجوز بتوانیم ۲۰۰ میلیارد ریالی که مصوبه سفر ریاست جمهوری است را جذب کنیم این پردیس می تواند در بحث کارآفرینی و استفاده از نخبگان شهر مفید باشد.

افزایش اعتبار صندوق حمایت از پژوهشگران به بیش از ۵۰ میلیارد ریال

رنجبرعسکری با اشاره به راه اندازی صندوق حمایت از پژوهشگران و نوآوران در سال ۱۳۹۴  اظهار کرد: اعتبار اولیه در این صندوق ۳۱ میلیارد ریال بود که در حال حاضر این اعتبار به ۵۲ میلیارد ریال افزایش یافته است.

و با اشاره به اینکه نیمی از اعتبار صندوق توسط دولت و نیمی توسط بخش خصوصی فراهم شده است بیان کرد: این سرمایه گذاری در راستای استفاده از نخبگان برای حل مشکلات شهرستان است.

رنجبرعسکری با اشاره به اینکه دانشگاه در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی، زمین هایی را با نظارت کارشناسان و ارائه نکات آموزشی و علمی به کشاورزان در منطقه خنامان و سرچشمه واگذار کرده و در آن ها طرح هایی از جمله کاشت زعفران، زرشک، گل محمدی و پرورش ماهی اجرا شد.

 چاپ زندگینامه دو شهید دفاع مقدس توسط دانشگاه

رییس دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان در زمینه فعالیت های فرهنگی این دانشگاه اظهار کرد: شهید بصیرزاده دانشجوی رفسنجانی بود که قبل از انقلاب در دانشگاه صنعتی شریف مشغول به تحصیل بود پس از شهادتش، هنرستانی در رفسنجان به نام وی نامگذاری و  ورودی اصلی دانشگاه به نام شهید بصیرزاده نامگذاری شده است.

وی تصریح کرد: زندگی نامه دو شهید در هفته دفاع مقدس به چاپ می رسد چاپ زندگی نامه دانشجویان شهید را هم در برنامه داریم، شهید وُجدانی اولین شهید خلبان ایران هم اهل رفسنجان بود که زندگی نامه این شهید هم نوشته و چاپ خواهد شد.

وی تأسیس دانشگاه ولیعصر را در سال۱۳۷۰ عنوان و بیان کرد:  ۱۰۶ رشته در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در این دانشگاه تدریس می شود و ۷۰۰۰ دانشجو داریم که ۸۰ درصد در دوره کارشناسی و مابقی در دوره های کارشناسی ارشد و دکتری تحصیل می کنند.

وی ادامه داد: تعداد اعضای هیئت‌علمی دانشگاه که در مجموع ۲۲۹ نفر بودند که در سال ۹۹ به ۲۷۷ نفر رسید و این شاخص، رشد ۲۰ درصدی در سال ۹۹ نسبت به ۸ سال قبل را نشان می دهد.

وی در مورد تعداد مقالات هم گفت: تعداد مقالات isc هم در سال ۹۲ تعداد ۷۶ مورد بوده که در سال ۹۹ به ۱۸۳ مورد افزایش‌یافته و این عدد ۱۴۰ درصد را نشان می دهد.

احداث ۲ نیروگاه خورشیدی در دانشگاه

رییس دانشگاه ولیعصر رفسنجان با اشاره به اینکه تولید انرژی پاک و راه اندازی پنل های خورشیدی در دانشگاه در این سال ها در دستور کار بوده است، عنوان کرد: تا به حال دو نیروگاه خورشیدی ۳۵ و ۵۰ کیلووات راه اندازی شده است.

وی در خصوص جذب دانشجویان نخبه در مجتمع مس سرچشمه هم گفت: در شرکت مس فعالیت هایی در حال انجام است و بخشی راه اندازی شده تا درخواست های نخبگان و دانشجویان را بررسی کنند و شرکت مس جذب فارغ التحصیلان برتر را در دستور کار دارد.

رنجبرعسکری تصریح کرد: دانشگاه ولی عصر(عج) قبل از کرونا یک میلیارد تومان برای ارتقای سیستم آموزش مجازی هزینه کرده است که در دوران کرونا خوشبختانه در بحث آموزش مجازی مشکل چندانی پیش نیامد.

وی در خصوص بازگشایی خوابگاه ها و واکسیناسیون دانشجویان بیان کرد: با مکاتباتی که انجام گرفته شرایط برای واکسیناسیون دانشجویان تحصیلات تکمیلی مهیا شده اما با شرایط فعلی کرونا، بعید است که پذیرای دانشجویان کارشناسی برای مهرماه باشیم.

رییس دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان افزود: این دانشگاه در ۹ رشته به صورت روزانه و ۱۲ رشته هم به صورت شبانه براساس سوابق تحصیلی دانشجو می پذیرد و شرایط مناسبی است که کنکوری ها می توانند به سایت سازمان سنجش مراجعه و انتخاب رشته کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها دانشگاه ولیعصر رفسنجان پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی تحصیلات تکمیلی پارک علم و فناوری دانشگاه ولیعصر راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۲۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سید جلال موسوی خطیر معاون ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: تاثیر سوابق تحصیلی حاصل از دروس نهایی دانش آموزان در آزمون سراسری سال بعد، با ده درصد افزایش به شصت درصد خواهد رسید.

موسوی خطیر با اشاره به اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی در صدد حذف آزمون چهار گزینه‌ای و تشریحی نمودن آزمون سراسری در سال‌های آینده است، گفت: نخستین اقدام برای این منظور، افزایش تاثیر سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در نمرات نهایی خواهد بود.

وی با تأکید بر اینکه شواهد نشان‌دهنده این است که برگزاری دو نوبت آزمون سراسری در سال آمادگی داوطلبان را بیشتر می‌کند و از اضطراب آنها می‌کاهد، افزود: یکی از راهبرد‌های موثر شورای عالی انقلاب فرهنگی، بیشتر کردن تعداد نوبت‌های برگزاری آزمون سراسری تا حذف برگزاری کنکور به شکل سنتی است.

معاون ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: با هوشمند کردن آزمون‌های سراسری، امنیت آزمون بیشتر و از تقلب کاسته می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آغاز فرایند تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور
  • آغاز فرایند مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور
  • فرایند مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور آغاز شد
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • پذیرش بیش از ۳ هزار دانشجو در دانشگاه های لرستان
  • تاثیر ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده
  • جزئیاتی از سهم 60 درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری
  • بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی رقابت کردند
  • افزایش تاثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده
  • پذیرش کمتر از ۳۰۰۰ دانشجو در دانشگاه‌های لرستان