Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا رنجبر کریمی ایجاد فضاهای دانشگاهی را یکی از دستاوردهای مهم علمی پس از پیروزی انقلاب اسلامی دانست و از میزان فارغ التحصیلی بیش از ۱۳ هزار دانشجو در دانشگاه ولیعصر(عج) که ۴۵ درصد آن ها در مراکز دولتی و خصوصی شاغل هستند خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا رنجبر کریمی در گفتگو با راه آرمان؛ با بیان اینکه مجوز راه اندازی دانشگاه را در سال ۶۹ دریافت کرده ایم، اظهار کرد: این دانشگاه در سال ۱۳۷۰ کار خود را با پذیرش دانشجو در دو رشته ریاضی و گیاهپزشکی آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه اکنون بعد از گذشت ۳۰ سال این دانشگاه دارای بیش از ۷ هزار و ۳۰۰ دانشجو است که در ۱۰۶ رشته در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا مشغول به تحصیل هستند ادامه داد: ۲۸۴ عضو هیئت علمی مسئولیت تدریس و امور پژوهشی را بر عهده دارند.

رنجبر کریمی با بیان اینکه از ابتدای تأسیس این دانشگاه تا کنون بیش از ۱۳ هزار دانشجو در مقاطع مختلف فارغ التحصیل شده که بیش از ۴۵ درصد آن ها در مراکز دولتی و بخش خصوصی مشغول به فعالیت هستند تصریح کرد: ۵۴ درصد از فارغ التحصیلان این دانشگاه در کنکور مقاطع ارشد و دکتری در دانشگاه های مختلف کشور پذیرفته شدند و افتخار می کنیم که در هر نقطه از ایران اسلامی بخواهند مشغول به کار شوند یا در دانشگاه های دیگر پذیرش شوند از سطح علمی بالایی برخوردار هستند.

وی ادامه داد: همچنین دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان توانسته است ۱۸ نفر از داوطلبین سراسر کشور که در کنکور کارشناسی ارشد حائز رتبه های یک تا ۴ شده بودند و نیز رتبه یک کشوری در کنکور دکترا را پذیرش کند.

چاپ بیش از ۴ هزار مقاله در پایگاه های کشوری و بین المللی

رنجبر کریمی با بیان اینکه ۳ نفر از دانشمندان بین المللی که در حوزه پژوهشی پر استعداد و برتر شناخته شده اند و امسال اسامی آن ها منتشر شد از دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان هستند ادامه داد: از محققان این دانشگاه بیش از ۲ هزار مقاله در سطح کشور و بیش از ۲ هزار مقاله هم در پایگاه های بین المللی به چاپ رسیده است.

وی تصریح کرد: همچنین اساتید و مدرسان این دانشگاه تا کنون توانسته اند ۸۴ عنوان کتاب را تألیف و ترجمه کنند که این موضوع از دستاوردهای این دانشگاه به شمار می رود.

رنجبر همچنین با اشاره به اجرای ۷۰ طرح برون دانشگاهی در حوزه صنایع مختلف جهت رفع مشکلات منطقه اظهار کرد: عمده طرح ها با مجتمع مس سرچشمه است که محققان ورود و به حل مسئله های صنعتی این مجتمع پرداختند ضمن اینکه گل گهر هم از صنایعی است که طرح های راهگشا به این صنعت هم ارائه کرده ایم.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۲ طرح ساخت خودروی هیبریدی پیل سوختی را که توسط مدرسان و محققان این دانشگاه اختراع شد رونمایی شد و این یکی از دستاوردهای مهم این دانشگاه محسوب می شود.

اشتغال بیش از ۲۰۰ نفر از طریق دانش بنیان ها

رئیس دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان همچنین با اشاره به میزبانی این دانشگاه از ده ها سمینار و همایش کشوری و بین المللی طی سال های گذشته بیان کرد: این دانشگاه در عرصه فناوری فعالیت های شایسته ای را انجام داده است.

وی افزود: در سال ۱۳۹۰ مرکز رشد دانشگاه راه اندازی شد که در این مرکز ۷۰ شرکت ایجاد و حمایت های علمی شدند که از این تعداد ۸ شرکت در حوزه دانش بنیان فعالیت دارند.

رنجبر کریمی بیان کرد: در شرکت های دانش بنیان برای بیش از ۲۰۰ نفر از دانشجویان اشتغالزایی شد که این شرکت ها محصولاتی نظیر محصولات کودهای زیستی، المنت ها، کشاورزی، مواد ضدعفونی کننده، مواد شیمیایی و غیره را تولید و ضمن خودکفایی در داخل، صادرات آن ها به خارج از کشور هم انجام می شود.

تفاهم نامه با وزارت دفاع

رئیس دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان همچنین گفت: در راستای برخی مسائل پژوهش ها توسط اساتید و محققان و دانشجویان نخبه این دانشگاه انجام می شود که در این راستا ما ۷ گروه پژوهشی تقاضا محور داریم .

وی افزود: یکی از ارگان هایی که متقاضی انجام پژوهش توسط محققان دانشگاه ولیعصر است وزارت دفاع است که تفاهم نامه ای با این نهاد منعقد کردیم و در قالب طرح های پژوهشی فعالیت مان را در پیش گرفته ایم تا در کشور مفید باشند.

رنجبر کریمی با بیان اینکه ۱۴ نفر از اساتید این دانشگاه به عنوان فناوران برتر استان شناخته شدند گفت: دکتر علیزاده از اساتید مهم و موفق به عنوان کارآفرین برتر شناخته شده و امسال هم دکتر صابری به عنوان فناور برتر استان معرفی شد.

تفاهم نامه همکاری با ترکیه و هندوستان

وی در ادامه با اشاره به اینکه تولید و نشر علم مرز نمی شناسد بیان کرد: دو سال پیش پذیرش دانشجو اتباع بیگانه از کشور افغانستان را در دانشگاه ولیعصر رفسنجان آغاز کردیم که تا کنون بیش از ۵۰ نفر از این اتباع مشغول به تحصیل می کنند.

 رنجبر بیان کرد: دنبال این هستیم که بتوانیم سهمیه جذب دانشجو از این کشور را افزایش دهیم.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه ولیعصر رفسنجان تا کنون با ۱۱ دانشگاه داخل کشور و نیز سطح بین الملل تفاهم نامه همکاری امضا کرده است.

وی ادامه داد: سال ۹۱ با دانشگاهی در هندوستان در راستای تقویت رده های پژوهشی دو طرف و انجام پروژه های مشترک تفاهم نامه همکاری منعقد شد و نیز اخیرا هم با دانشگاه قاضی در کشور ترکیه جهت انجام پروژه های بین المللی مشترک و تبادل استاد و دانشجو تفاهم نامه همکاری به امضا رسید.

به گزارش خانه خشتی مساحت دانشگاه ۴۰۳ هکتار است که ۱۷۰ هزار متر مربع فضای آموزشی و کمک آموزشی و زیرساخت های مهمی دارد.

این دانشگاه دارای هشت دانشکده شامل دانشکده علوم پایه، ریاضی و کامپیوتر، فنی و مهندسی، کشاوری، اقتصاد و مدیریت، زبان های خارجه، ادبیات و علوم انسانی و ایرانشناسی است.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه ولیعصر عج تفاهم نامه همکاری بین المللی دانش بنیان تا کنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۱۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،  محمدصادق خیاطیان به همراه جمعی از مدیران صندوق نوآوری و شکوفایی، صبح امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ ضمن نشست با اعضای هیئت مدیره شهرک صنعتی هشتگرد، از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در شهرک بازدید کرد.  

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، در گفتگو با مدیران عامل و مسئولان این شرکت‌های دانش‌بنیان، دستورات لازم جهت رسیدگی به مشکلات و پیگیری درخواست‌های این شرکت‌ها را صادر کرد.  

شهرک صنعتی هشتگرد با وسعتی بالغ بر ۲۵۰ هکتار، در فاصله ۹۰ کیلومتری پایتخت قرار دارد.

 دکتر محمدصادق خیاطیان، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی صبح امروز از ۵ شرکت دانش‌بنیان مستقر در شهرک صنعتی هشتگرد بازدید و از نزدیک در جریان توانمندی‌ها و دستاورد‌های این شرکت‌ها قرار گرفت.

خیاطیان با اشاره به فعالیت بیش از ۲۵۰ واحد صنعتی در شهرک صنعتی هشتگرد گفت: این مجموعه، فرصت مناسبی برای رشد و شکوفایی واحد‌های صنعتی و شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کرده است و در حال حاضر بیش از ۱۲ هزار نفر در شرکت‌های مستقر در شهرک مشغول فعالیت هستند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: درحال حاضر ۲۰ شرکت دانش‌بنیان در شهرک صنعتی هشتگرد مشغول فعالیت هستند که دستاورد‌های بسیار قابل‌توجهی دارند. به عنوان مثال، شرکت‌های دانش‌بنیان این شهرک در راه‌اندازی تصفیه‌خانه شهرک صنعتی هشتگرد که از مطالبات جدی واحد‌های صنعتی بوده است، مشارکت داشته‌اند.

وی تصریح کرد: شرکت دانش‌بنیان الکترونیک افزار آزما که در حوزه طراحی و تولید انواع کنتور‌های دیجیتال پیشرفته برق فعالیت می‌کند، علاوه بر ایفای نقش در زمینه هوشمندسازی و بهینه‌سازی مصرف برق، ۱۱۰۰ فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کرده و توان تولید ۶ میلیون کنتور در سال را دارد و محصولات تولیدی خود را به کشور‌های مختلفی صادر کرده است.  

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: همچنین شرکت دانش‌بنیان همراه پوشش نیز با طراحی و نصب سیستم کنترل مهار شن روی ۳۵ حلقه چاه نفت در جنوب کشور (طی سال‌های ۲۰۱۶-۲۰۲۴)  باعث شده است که بیش از ۷۲ هزار بشکه در روز به ظرفیت تولید نفت کشور اضافه شود که ارزش‌افزوده بسیار بالایی برای کشور به همراه داشته است.

خیاطیان در پایان تأکید کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان نقش بسیار مهمی در حوزه اشتغال‌زایی و رفع نیاز‌های اساسی کشور ایفا می‌کنند و صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، برنامه‌های متعددی را برای تبدیل شرکت‌های نوپا به شرکت‌های نوآور و فناور تدارک دیده است که بزودی اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • جشن فارغ‌التحصیلی به سبک دانشجویان عراقی + فیلم
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • سکوت بلینکن درباره دستگیری ۵۵۰ دانشجو و ادعای دموکراسی در آمریکا
  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی
  • لغو مراسم فارغ‌التحصیلی در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی
  • اقدامات امنیتی جشن فارغ‌التحصیلی دانشگاه کالیفرنیا را به تعطیلی کشاند
  • تداوم اعتراضات و سرکوب دانشجویان در آمریکا؛ لغو مراسم فارغ التحصیلی دانشگاه کالیفرنیای جنوبی
  • تداوم اعتراضات در آمریکا | لغو مراسم فارغ التحصیلی دانشگاه کالیفرنیا؛ با وجود بازداشت‌ها، دانشجویان به تحصن ادامه می‌دهند