Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، صبح امروز با حضور معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نمایشگاه دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان شهرستان رفسنجان در مجتمع فرهنگی شهدای گمنام دانشگاه ولیعصر(عج) افتتاح شد.

رضا رنجبرکریمی رئیس دانشگاه ولیعصر(عج) اظهار کرد: سال ۹۱ بحث ایجاد مرکز رشد در رفسنجان کلید خورد و اولین مرکز رشد دانشگاهی شهرستان در دانشگاه ولیعصر(عج) افتتاح شد و نزدیک به ۱۳۵ واحد فناوری در ۵ مرکز رشد شهرستان فعالند که ۷۵ شرکت مربوط به دانشگاه ولیعصر و مابقی در دانشگاه‌های علوم پزشکی، آزاد موسسه تحقیقات پسته و دانشگاه پیام نور متمرکز هستند و حاصل دستاوردهای چندین ساله خود را امروز در معرض نمایش گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: بالغ بر ۳۵ درصدشرکت‌های دانش‌بنیان استان در رفسنجان است و از سه مرکز شتاب‌دهنده استان دو مرکز در رفسنجان فعال است و این زیرساخت فراهم است و ما در تلاشیم پیرو منویات مقام معظم رهبری حداقل شرکت‌های دانش‌بنیان را افزایش دهیم.

رنجبرکریمی تصریح کرد: چند مشکل اساسی وجود دارد؛ اول اینکه شرکت‌های ما با مشکل فضای کارگاهی و آزمایشگاهی به‌شدت مواجه هستند اگر بتوانیم ۵ هزار متر فضای کارگاهی با سوله‌های ۵۰ و ۱۰۰ متری ایجاد کنیم کمک بزرگی در ارتقای شرکت‌ها می‌کند.دوم مشکل نقدینگی است و شرکت‌ها به مرحله‌ای رسیدند که باید وارد تولید انبوه شوند اما وام‌ها شرایط خیلی سختی دارند که موجب بی انگیزه‌شدن افراد می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در استان کرمان در حوزه پارک ضعیف عمل شده و فقط یک پارک در استان کرمان داریم که متعلق به دانشگاه تحصیلات تکمیلی است و در رفسنجان با توجه به خیزی که به سمت فناوری برداشته شده ایجاد پارک علم و فناوری می‌تواند کمک کند که شرکت‌های فناور بتوانند به مرحله تجاری‌سازی و صادرات برساند.

محمدرضا جندقی مدیر مرکز نوآوری شهید ستاری و مدیر امور کسب‌و‌کارهای نوین مجتمع مس سرچشمه رفسنجان در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این نمایشگاه یک‌سری غرفه‌ها از شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد و محصولات خود را در معرض نمایش گذاشتند که شرکت ملی صنایع مس ایران مرکز شهید ستاری هم رسالتش این بود که استارت‌آپ‌ها را رشد دهد شتاب‌دهی کند و بتوانند در نهایت کمک کنند که محصولات‌شان در بازار معرفی و عرضه شود.

وی عنوان کرد: شرکت ملی صنایع مس ایران غرفه‌ای از واحدهای فناور خود که حدود 20 واحد فناور مستقر شدند که مورد بازدید معاون وزیر علوم قرار گرفت، در این نمایشگاه مستقر کرده است.

جندقی افزود: مهم این است که مسؤولان کشور در سطح کلان تدابیری بیندیشند که یک‌سری قوانین ایجاد شود که شرکت‌های دانش‌بنیان و جوان خوش‌فکر ما که تلاش می‌کنند، با تسهیلگری در کارشان بتوانند محصولات خود را بدون دغدغه تولید کنند ما هم به‌عنوان شرکت ملی صنایع مس ایران و یک شرکت بزرگ و مادر بتوانیم از این شرکت‌ها حمایت کنیم که رشد کنند.

وی ادامه داد: تا کنون در مباحث آموزش، آزمایشگاهی و...هرکدام از این شرکت‌های فناور نیاز به کار تحقیقاتی و آزمایشگاهی یا حتی مشکلات اداری داشتند تسهیلگری کردیم و مشکلاتشان را رفع کردیم.

جندقی خاطرنشان کرد: دوستانی که ایده دارند به مرکز مراجعه کنند و ایده‌های خود را عرضه کنند ما هم کمک می‌کنیم و به نظر من وقتی مشکلات و فرآیند اداری شرکت‌ها رفع شد، با اندک سرمایه کار را شروع ‌کنند و کم‌کم تبدیل به شرکت بزرگ شده و با برند جهانی نقش‌آفرینی کنند.

وی در خصوص نظر معاون وزیر علوم در باره این غرفه گفت: معتقد بودند باید این واحدهای شرکت‌های دانش‌بنیان  باتوجه به شعار امسال همه همت کنند که مورد حمایت قرار گیرند چراکه چالش‌هایی که در صنعت، کشاورزی و کل کشور هست فقط و فقط می‌تواند از طریق شرکت‌های دانش‌بنیان حل شود و قرار شد نگاه ویژه‌ای در این منطقه از ظرف وزارت عاوم صورت گیرد.

انتهای پیام/۸۰۰۱۶/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: پارک علم و فناوری شرکت های دانش بنیان دانشگاه ولیعصر مرکز رشد شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۴۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور امروز در رویداد گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری با عنوان «دیدار پایدار» که در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، گفت: مالکیت فکری در خلق ارزش و مزیت رقابتی نقش اساسی دارد.

وی گفت: اگر خواهان احداث بنای اقتصاد دانش‌بنیان در کشور هستیم، باید مالکیت فکری را به عنوان ستون اصلی این بنا در نظر بگیریم.

 وی در ادامه تصریح کرد: ارزش ذاتی اقتصاد دانش‌بنیان، در تبدیل علم و فناوری به دارایی‌های فکری نهفته است. این دارایی‌ها، که شامل اختراعات، طرح‌های صنعتی، علائم تجاری و ... می‌شوند، هویت و اعتبار یک شرکت دانش‌بنیان را شکل می‌دهند.

معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه بیش از ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا ریشه در دارایی‌های نامشهود آنها دارد، خاطرنشان کرد: ما در ایران در حوزه مالکیت فکری با چالش‌های متعددی روبرو هستیم و باید با شتابی فزاینده برای رفع این موانع تلاش کنیم.

دهقانی از برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک با سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) در ایران خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با کسب تجارب بین‌المللی در این زمینه، شاهد ارتقای جایگاه مالکیت فکری در کشور باشیم.

وی در پایان سخنان خود با تأکید بر اهمیت ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: امیدواریم با عزم راسخ معاونت علمی و فناوری در این زمینه، شاهد استقرار یک نظام کارآمد برای ارزیابی و اعتباردهی این دارایی‌ها باشیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین